Downloaden

Downloads

Afbeelding van diakettesOp deze website vindt u veel informatie over consolidatieleningen en alles er omheen. Maar niet alle informatie is geschikt om zo op een site te zetten. Soms is een folder of een werkblad gewoon handiger.

Alle materiaal dat niet geschikt is om op een webpagina weer te geven kunt u hier downloaden. Bij deze downloads vindt u o.a. de werkbladen die elders op deze site worden aangehaald voor het krijgen van inzicht in uw eigen financiële situatie.

Gratis

Het te downloaden materiaal is gratis. Alle materiaal is bedoeld om u verdere informatie te geven, of om u te helpen om uw financiële situatie in kaar te brengen.

Op dit moment staan op deze pagina een aantal links naar werkbladen die u kunnen helpen om de financiële huishouding weer onder controle te krijgen.

Beperking

Op dit moment zijn de werkbladen alleen geschikt voor gebruik met Microsoft Excel versie ’97 en hoger. Er wordt gewerkt aan versies die geschikt zijn voor OpenOffice. Deze zullen binnenkort op deze pagina te vinden zijn. Ander materiaal zal zoveel mogelijk worden aangeboden in de vorm van .PDF-bestanden van Adobe.

[link-library settings=9]