Over ons

Over ons

Deze site is ontwikkeld door CTH. Wat is er over ons te zeggen? CTH is een klein automatiseringsbedrijf in De Meern, dat zich de laatste jaren heeft toegelegd op de ontwikkeling van websites. Zowel in opdracht, als in eigen beheer. Deze site is een eigen project van de firma CTH.

Waarom deze site

Deze site is ingegeven door ervaringen van kennissen, die in ‘wanhoop’ probeerden om de financiële problemen op te lossen. Hiervoor gingen zij in zee met mensen die misbruik maakten van de situatie. Het resultaat: € 500,– die gebruikt hadden kunnen worden voor die dringende rekening kwam terecht op de (Zwitserse) bankrekening van iemand die het geld helemaal niet nodig had.

Teveel mensen worden het slachtoffer van dergelijke praktijken. En de kans daarop is groot. Via Marktplaats en Facebook worden heel veel leningen aangeboden door mensen waarvan je je kunt afvragen of deze echt van plan zijn om die lening echt te verstrekken.

Doel van de site

Met deze site willen wij een paar doelen bereiken:

Onafhankelijke informatie; de informatie op deze site wordt niet beïnvloed door betalingen of belangen van particulieren of organisaties. Het enige wat telt is het belang van de mensen die een oplossing zoeken voor hun financiële situatie.

Waarschuwen; er zijn op dit gebied veel avonturiers en, helaas, ook veel oplichters actief. Wij willen tips geven om deze te vermijden.

Bekendmaken; via deze site kunnen organisaties en particulieren die op de één of andere manier bij dit fenomeen betrokken zijn, zich bekendmaken aan het publiek.

Op deze manieren  willen wij een bijdrage leveren aan de oplossing van problemen, waar veel mensen tegenwoordig mee worstelen.

Advertenties

Op deze site staan advertenties. Dat lijkt vreemd, maar in een commerciële wereld valt dat nog wel mee. Het aanbieden van informatie via een website is niet gratis. Advertenties helpen bij het betalen van de kosten van de site.

Omdat de site over financiële zaken gaat zullen de meeste advertenties daar mee te maken hebben. Dit geeft voor u mogelijkheden om direct te zoeken naar oplossingen voor uw situatie. Let wel op dat er ook advertenties tussen zullen zitten met minder gunstige aanbiedingen!!! Leest u vooral ook de waarschuwingen in de tekst.