Contact

U wilt contact met ons opnemen?

Dat kan.

U kunt uw vragen en/of opmerkingen aan ons doorgeven via ons contactformulier.

Dat kan ook via Facebook: http://www.facebook.com/consolidatielening

Zakelijk kan ook

Er zijn ook diverse zakelijke mogelijkheden op deze site. Zo kunt u een oproep plaatsen voor een consolidatielening, of er één aanbieden. Ook kunt u, als organisatie, vermeld worden op de link-pagina’s. Aan deze oproepen, aanbiedingen en vermeldingen is een kleine financiële bijdrage verbonden. Het doel van die bijdrage is tweeledig: Het dekken van de kosten van de site en ervoor zorgen dat malafiede personen en organisaties een lastige drempel krijgen. Hiermee proberen wij alleen de echte aanbieders en vragers over te houden.

De voorwarden voor vermelding op deze site zijn strikt. Op verzoek worden ze u toegezonden. Over enige tijd zullen zij ook op deze site worden gepubliceerd.

Voor zakelijk contact  is het emailadres: zakelijk@consolidatielening.nl

Privacy

Privacy is van groot belang.

Aanbieders van consolidatieleningen kunnen anoniem op de site een aanbieding doen. Naam en adres zijn bij ons bekend. Bij een reactie worden de contact gegevens van de aanbieder en de persoon die reageerd aan elkaar doorgegeven. Daarna kunnen de aanbieder en aanvrager met elkaar contact opnemen. Mochten er juridische problemen ontstaan, dan zal door ons alle medewerking worden verleend om het recht te doen zegevieren……

Een oproep voor een consolidatielening gebeurt altijd anoniem. Bij een aanbieding worden de contactgegevens worden de contact gegevens van de aanbieder en de persoon die de oproep heeft geplaatst aan elkaar doorgegeven. Daarna kunnen de aanbieder en aanvrager met elkaar contact opnemen. Mochten er juridische problemen ontstaan, dan zal door ons alle medewerking worden verleend om het recht te doen zegevieren……

Wij zijn geen bank

Consolidatielening.nl is geen bank. Wij adviseren alleen in algemene zin en NIET bij individuele transacties. Ook bemiddelen wij niet en wij verstrekken geen leningen! Wij vragen ook geen vergoeding bij een succesvol contact. (Wel willen we graag horen over het succes……..)