Disclaimer

Waarom een disclaimerpagina?

Simpel: Er moeten een paar dingen duidelijk worden vermeld. Een disclaimer-pagina is daar de beste plek voor. Op de ‘Over ons‘-pagina ziet u wat wij WEL doen. Hier geven wij aan wat wij NIET doen.

GEEN bemiddeling

Wij bemiddelen niet bij het verkrijgen van een lening, in welke vorm dan ook. Ook niet ‘zomaar tussen.door’, ‘ad-hoc’, of ‘voor u doen we dat even’. Om te mogen bemiddelen is en vergunning nodig. Die hebben wij niet!

Bemiddeling brengt ook risico’s met zich mee. Die risico’s kunnen (en willen) wij niet dragen.

GEEN leningen

Wij verstrekken geen leningen. Particulier hebben wij het geld niet (zakelijk ook niet, trouwens) en zakelijk mogen wij het niet. Ook hiervoor is een vergunning nodig en die hebben (en willen) we niet.

GEEN aansprakelijkheid

Deze site geeft algemene informatie. Informatie die bruikbaar is en u op het goede spoor kan zetten. Maar controleer altijd of de gegeven informatie voor u van toepasing is. Wij kunnen u vertellen dat een hypotheek goedkoper kan, maar als u een huurhuis heeft, heeft die informatie voor u geen waarde.

Ook als u, via deze site, in contact komt met andere personen of organisaties, accepteren wij geen aansprakelijkheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gedrag van anderen. (Wij werken
WEL mee bij eventuele juridische of strafrechtelijke aangelegenheden, door afgifte van de bij ons bekende naams-, en adresinformatie.)