Te koop

Deze site is te koop

Ja. U leest het goed. Deze site is ontwikkeld in het kader van de algemene activiteiten van de firma CTH. CTH is een automatiseringsbedrijf dat bijna 26 jaar geleden is opgericht. Daarmee is het een van de oudste, zalfstandig opererende automatiseringsbedrijven van Nederlanse bodem.

Hardware

In het verleden waren hardware en bedrijfsnetwerken de belangrijkste activiteiten van CTH. Deze activiteiten bestaan nog steeds, maar zijn wat op de achtergrond gekomen. De eigen computerlijn is ingeruild voor HP en levering gebeurt allen nog op speciale bestelling. Op dit punt werken we vooral nog adviserend.

Webontwikkeling

De afgelopen 12 jaar is langzaam maar zeker een verregaande specialisatie ontstaan op websites. Advies, bouw, beheer en hosting van websites zijn de speerpunt geworden van de activiteiten van CTH. In dat kader hebben wij meegewerkt aan een groot aantal websites. Vooral bij diverse overheden en grotere organisaties.  Zo hebben we meegewerkt aan de website van de Bovemijgroep, ROC-Landstede en het Diakonessenhuis. Die laatste is zelfs een langlopende opdracht.

Naast dit opdrachtwerk werken we ook aan de ontwikkeling van eigen projecten. Deze site is daar één van. Bij deze conceptontwikkeling hoort dat wij de eerste exploitatie doen en daarna zoeken naar iemand die het concept verder wil uitbouwen. Vandaar!

Hoe kunt u deze site kopen?

Wel. Met de geplande opzet is deze site zeker uit te bouwen tot een interessant object. Daarom zetten wij de prijs op € 2.000,– (excl. BTW). Heeft u het er nu nog niet voor over? U kunt nog even wachten tot het concept wat verder is ontwikkeld. De kans bestaat wel dat de prijs dan iets omhoog gaat……………. en iemand anders u voor is!

Er is ook nog een andere oplossing. U kunt de site ‘gratis’ krijgen. Hoe? Simpel. Als klein bedrijfje zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en willen we graag nieuwe concepten opstarten. Maar daar is ook geld voor nodig. Daarom is deze site op te nemen in een totaal-deal. Als u een lening beschikbaar stelt van € 12.000,– Terug te betalen in 6 jaar, met een vast rentepercentage van 4% over het openstaande saldo, krijgt u deze site er gratis bij.

Lijkt mij een hele mooie deal.

Interesse? Mail naar info@cth-automatisering.nl